Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Zaterdag komt onze WVP lustrumband!

Geplaatst op 16-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 18 juni organiseren we maar liefst 2 Lustrum aktiviteiten tegelijk! De surfers gaan genieten van de Oude Deuren Reünie. Ze beginnen met korte races en in de middag gaan ze een toertocht maken over de Zuiderplas. De finish zal bij Titus zijn. Onze woordkunstenaar Titus zal namelijk vanaf 15:00 uur ergens op de Zuiderplas met het vlot worden verankerd. Vervolgens zal hij overheerlijke hamburgers gaan bakken, dat wordt zweten geblazen!

Schrijf je nu meteen in voor deze ludieke CULI-actie, die eenmalig is en hartstikke leuk! Kom op zaterdag 18 juni - het belooft een prachtige watersportdag te worden - naar WVP! Tuig je boot op of huur er eentje van WVP (of huur een SUP of een kano) en ga lekker varen op de plas. Met rook- en zangsignalen zal Titus aangeven wanneer de hamburgers klaar zijn.

En dan ga je met je boot, je surfplank, SUP of kano je eten ophalen!!! Hoe leuk is dat?!

Na het diner op het drijvende vlot is het feest nog niet afgelopen. Aan de wal zal de illustere WVP Lustrumband in het openbaar gaan repeteren en een paar nummers spelen. De lustrumband is spontaan ontstaan en bestaat uit enthousiaste leden die regelmatig samen oefenen in het clubgebouw. Zij zullen rond de klok van half zes hun versterkers aanzetten en gaan spelen. 

Tot zaterdag!


logo-lustrumband

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders