Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

WVP zoekt sponsors: AED daar red je levens mee!

Geplaatst op 08-10-2021  -  Categorie: WVP Operationeel  -  Auteur: Sandy Mulders-Bösel

AED daar red je levens mee! Wie kent deze slogan niet? En hoe waar... Wie eenmaal van dichtbij heeft meegemaakt dat iemand een hartstilstand kreeg, vergeet dat nooit meer. Paul Passier heeft als bestuurslid veiligheid onder zijn hoede en zich dat zeer ter harte genomen. Waarom is er geen AED in het Bossche Broek of op de Vereniging? De dichtstbijzijnde AED hangt ergens bij het Sint Janslyceum en de Jumbo. Als je beseft dat de eerste 6 minuten na een hartstilstand cruciaal zijn, dan weet je dat je die niet kunt halen als je acuut moet handelen. Het kostenplaatje om een AED aan te schaffen is aanzienlijk en daarom hebben we twee sponsoracties opgezet.

Sponsordiner zaterdag 16 oktober 2021 vanaf 19.00 uur op WVP 

Ons culinaire team verzorgt een feestelijke avond met een heerlijk 4 gangen menu, een welkomstdrankje en amuse vooraf. Kosten €39,50 pp. Daarbij kun je een wijnarrangement boeken voor €25,- pp, een BOB arrangement (halve glazen) voor €12,50 of drankjes aan de bar bestellen.

Donatie via de website en de Cappie app

Mocht je niet deel kunnen nemen aan het diner, maar deze actie wel een warm hart toedragen, dan kun je via onderstaande knop een bijdrage doneren. Ook via de Cappie app kun je doneren: ga naar de kalender en onder de Highlights staat de doneerknop.

16 oktober is ook uitgeroepen tot World Restart a Heart Day, de dag die wereldwijd in het teken staat van reanimatie. Bij de aanschaf van de AED worden ook cursussen gegeven, zodat alle leden in de gelegenheid zijn om te leren hoe dit apparaat werkt. Bedankt voor je donatie en je bent welkom op het diner met je partner, familie of je buurtgenoten!

 Wat: 4-gangen sponsordiner
 Datum: Zaterdag 16 oktober, 19:00
 Locatie: Clubgebouw WV de Pettelaer
 Reserveren: via deze link

Tot ziens op WVP!

knop-aed-donatie

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders