Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Positive vibrations

Geplaatst op 19-04-2021  -  Categorie: WVP Operationeel

Afgelopen weekeinde waren de leden van WVP weer in touw. En hoe! Enkele leden bestormden twee bomen die al een poosje in de weg stonden (om meteen daarna maar een extra houtopslag te bouwen wegens plaatsgebrek), het Zeilteam Zuid bestormde het Muiderslot en de jongste jeugdleden hadden een werkelijk fan-tas-tische bijeenkomst op WVP, waar onder andere de koeken aan een touwtje werden bestormd.
Speciale aandacht gaat in dit geval naar de koekhappers. De jeugdcommissie had op eigen initiatief op zaterdag een speeddate c.q. meet & greet met de komende jeugdcursisten georganiseerd waarbij iedereen alvast met elkaar kon kennismaken om zo een goede sfeer tot stand te brengen. Een super idee en daarom zat alles mee. Het was prachtig weer, er waren vlaggetjes, er waren spelletjes en er was heel veel plezier. Daar gaat het tenslotte om: positive vibrations! 

z9
z11
resizez12
z10
z5
z1
z4b
z7 2
resizez8

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders