Zwaar bewolkt en 21° C met windkracht 4
nieuws 2

Positive vibrations

Geplaatst op 19-04-2021  -  Categorie: WVP Operationeel

Afgelopen weekeinde waren de leden van WVP weer in touw. En hoe! Enkele leden bestormden twee bomen die al een poosje in de weg stonden (om meteen daarna maar een extra houtopslag te bouwen wegens plaatsgebrek), het Zeilteam Zuid bestormde het Muiderslot en de jongste jeugdleden hadden een werkelijk fan-tas-tische bijeenkomst op WVP, waar onder andere de koeken aan een touwtje werden bestormd.
Speciale aandacht gaat in dit geval naar de koekhappers. De jeugdcommissie had op eigen initiatief op zaterdag een speeddate c.q. meet & greet met de komende jeugdcursisten georganiseerd waarbij iedereen alvast met elkaar kon kennismaken om zo een goede sfeer tot stand te brengen. Een super idee en daarom zat alles mee. Het was prachtig weer, er waren vlaggetjes, er waren spelletjes en er was heel veel plezier. Daar gaat het tenslotte om: positive vibrations! 

z9
z11
resizez12
z10
z5
z1
z4b
z7 2
resizez8


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners