Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Lustrumfeest

Geplaatst op 20-06-2022  -  Categorie: Algemeen

Op 9 juli 2022 vieren we ons 50-jarige bestaan met een groot feest. Via Jan Vis is de band "Say Keys" ingevlogen en ze treden op op een prachtig mobiel podium. Daar willen we uiteraard aandacht voor vragen!

"U vraagt, wij…spelen!
Van Maroon 5 tot AC/DC en van Sting tot Otis Redding: Say Keys heeft een enorm repertoire en weet alle verzoekjes in te willigen. Dwars door alle genres en muzikale tijdperken heen. Deze drie mega muzikale gasten zijn geschikt voor ieder podium: in de bruisende feesttent, maar ook ingetogen op de achtergrond. Onder leiding van pianist en zanger Harrie van Grinsven is elk optreden van Say Keys uniek! Weet jij al welk lied je gaat aanvragen?"

Op de achtergrond wordt er door vele vrijwilligers heel hard gewerkt om dit feest tot een succes te maken. Team bar regelt glaswerk, inkopen, een extra mobiele bar, geluid, licht, Team lustrum denkt mee over de indeling van het terrein, het sanitair en de aankleding. We hebben immers ook een receptie en kinderdisco. En dan vergeet ik nog heel veel dingen op te noemen.

We hopen dan ook dat jullie komen en gaan genieten van 50 jaar WVP. Dat is niet alleen de kroon op het bestaan van WVP, maar ook op al het werk wat er is ingestoken. Tot 9 juli!

a3-poster-lustrumfeest-def

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders