Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Jeroen 1e bij landelijke Combi finale in Hoorn!

Geplaatst op 09-09-2018  -  Categorie: Wedstrijden

Jeroen wint voor Combi Zuid de 1e prijs op de landelijke Combi Finale! Van harte gefeliciteerd namens WVP!
De Combi Finale is de finalewedstrijd op het IJsselmeer waarbij de beste optimist zeilers per (combi)regio het tegen elkaar opnemen. Dit jaar deden er 150 zeilers mee waaronder ook drie zeilers van De Pettelaer; Emile, Lucas en Jeroen. Verder waren vanuit de Combi Zuid Sterre Michiels en Tom Thijssen in de optimist B aanwezig.
Zaterdag hebben Emile en Lucas meegedaan aan een clinic om alle zeilers al even te laten aan het grote IJsselmeer. Ons Pettelaerlid Bart mocht namens het Nederlands team tips geven aan onze deelnemers. Hoe leuk is dat!
Op zondag 9 september 2018 was het stralend weer met een mooie wind van 13 tot 15 knopen. Het was echt mijn windje zei Jeroen na afloop, en dat hebben we gemerkt! Jeroen kwam drie van de vier races als eerste over de finish. Maar ook Lucas en Emile hebben zich goed staande gehouden in het grote veld, en gingen steeds beter varen. Met na afloop een mooie tombola waar bijna iedereen een petje won was het een mooie ervaring voor iedereen om een keer op groot water en in een groot veld te varen. 
jeroen-1e

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders