Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Heb je je al ingeschreven?

Geplaatst op 27-08-2017  -  Categorie: Wedstrijden

img-1009Heb je je al ingeschreven voor de Hertograce? En de BBQ? En het Culi-diner? Aanstaand weekend is het al zover, dan wordt er weer gestreden om de felbegeerde Hertogbokaal!

We willen je graag verzoeken om je zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Dat kan via je persoonlijke inloggegevens op de WVP-site. Deelnemers van buiten de vereniging kunnen een mail sturen naar siraterces.[antispam].@wvdepettelaer.nl onder vermelding van naam, vereniging, boottype, zeilnummer, BBQ ja/nee, culi-diner ja/nee.

De BBQ op zaterdag is aansluitend aan de zeilwedstrijden en kunnen we alleen door laten gaan bij voldoende deelname. Zowel zeilers als ook supporters zijn welkom om deel te nemen! De BBQ kost €15,- inclusief een drankje. Stuur uiterlijk woensdag 30 augustus een mail naar siraterces.[antispam].@wvdepettelaer.nl. Heb je vegetarische wensen of last  van allergieën, laat het ons weten.

Op zondag gaat onze eigen culi-club na de prijsuitreiking nog een diner serveren à €3,50 pp. (let op, dit stond verkeerd in de clubmail). In verband met de inkoop hiervoor, ook graag vooraf aanmelden bij de secretaris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders