Heb je je al ingeschreven?

Geplaatst op 27-08-2017  -  Categorie: Wedstrijden

img-1009Heb je je al ingeschreven voor de Hertograce? En de BBQ? En het Culi-diner? Aanstaand weekend is het al zover, dan wordt er weer gestreden om de felbegeerde Hertogbokaal!

We willen je graag verzoeken om je zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Dat kan via je persoonlijke inloggegevens op de WVP-site. Deelnemers van buiten de vereniging kunnen een mail sturen naar siraterces.[antispam].@wvdepettelaer.nl onder vermelding van naam, vereniging, boottype, zeilnummer, BBQ ja/nee, culi-diner ja/nee.

De BBQ op zaterdag is aansluitend aan de zeilwedstrijden en kunnen we alleen door laten gaan bij voldoende deelname. Zowel zeilers als ook supporters zijn welkom om deel te nemen! De BBQ kost €15,- inclusief een drankje. Stuur uiterlijk woensdag 30 augustus een mail naar siraterces.[antispam].@wvdepettelaer.nl. Heb je vegetarische wensen of last  van allergieën, laat het ons weten.

Op zondag gaat onze eigen culi-club na de prijsuitreiking nog een diner serveren à €3,50 pp. (let op, dit stond verkeerd in de clubmail). In verband met de inkoop hiervoor, ook graag vooraf aanmelden bij de secretaris.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Contact

Telefoon (tijdens openingstijden)
073 - 6147884

Bezoekadres:
WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 
WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

 

 

Routebeschrijving

Parkeren is sinds de invoering van belanghebbenden niet gemakkelijker geworden.

Klik hier voor uitleg waar te parkeren voor NIET vergunningshouders.

Maar ook voor leden met  "polderpassen"

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer