Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

GESLOTEN tot nader order

Geplaatst op 13-03-2020  -  Categorie: Algemeen

UPDATE 27-3-2020:

Wij vragen alle leden voor waar aan te nemen dat het gebruikmaken van de accomodatie, ook al is deze gesloten, niet handig is in deze tijd en het bestuur vraagt u dat dan ook te laten. Ook omdat het gemeentelijk handhavingsbeleid, waaronder het uitdelen van boetes, op dit moment niet duidelijk (genoeg) is. Noch de club noch de individuele leden zitten op boetes te wachten. 

In verband met de actualiteit van Covid-19 en de adviezen van o.a. het Watersportverbond en NOC/NSF heeft het bestuur besloten dat de club voor onbepaalde tijd (was eerst tot 1 april 2020) gesloten zal zijn. Trainingen gaan niet door en het clubhuis is niet bemand. . De ALV en de grote klusdag worden verplaatst; een uitnodiging met nieuwe datum voor de ALV en de opening van het watersportseizoen zullen later volgen. 
Better safe than sorry.
gesloten

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders