Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Clubwedstrijd en Combi Zuid

Geplaatst op 24-06-2018  -  Categorie: Wedstrijden

Zondag 1 juli zeilen we alweer de 4e clubwedstrijd. Dit keer zeilen ook de zeilers van Combi-Zuid mee! Extra zeilers en dus meer competitie! Dat belooft dus veel boten, veel competitie en uiteraard veel gezelligheid. Komt allen dus. Kom je met een eigen boot en of trailer dan kan je de route rond de Zuiderplas rijden. Zet je navigatie op Restaurant  "Croy de Pettelaar", Pettelaarse Schans 1, 5216 CG Den Bosch. Als je de weg richting het restaurant inslaat, niet doorrijden, maar al naar 20 meter links af de hobbelige asfaltweg inslaan (bij het grote bord van de Provincie met kaart). U volgt de weg langs de Zuiderplas, de piramide staat vanaf 8.00 uur open, drie maal rechtsaf en u arriveert bij WVP.

Voor bezoekers en fans geldt dat ze kunnen parkeren op het parkeerterrein aan het einde van de Platostraat bij de Sporthal van het Sint Janslyceum. Navigatie instellen op Platostraat 41, 5216 CB Den Bosch (dus niet de parkeerplaatsen bij de Jumbo). Maak er gebruik van en nodig rustig iedereen uit die je kan komen aanmoedigen. Bijgaand nog een keer het kaartje voor het parkeren en de looproute naar WVP.  Vanaf 09:00 uur inschrijven (of eerder via de website) en om 10:00 uur palaver. Tot zondag!
parkeren-hertograce

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders