Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Breek-de-week samen eten & samen sporten!

Geplaatst op 09-06-2022  -  Categorie: Algemeen

De Breek-de-week woendagavond begint echt op de kaart te komen. Op deze avond kun je gaan windsurfen én zeilen met rescue, vooraf samen eten en achteraf lekker chillen bij het kampvuur. Vanaf je werk of studie dus direct naar WVP of alleen langs huis om je tas te pakken en dan heerlijk aanschuiven in het clubhuis waar een heerlijke maaltijd wacht. Gewoon inschrijven en de slager komt met je maaltijd. Hoe luxe is dat!

Lucien van Windsurfer Nederland kwam afgelopen woensdag surfinstructie geven en de fijne kneepjes van een surfrace aan de surfers uitleggen. De instructeurs weten nu ook hoe de boeien voor een surf wedstrijdje gelegd moeten worden. Op zaterdag 18 juni zal Lucien de Oude deuren reünie op WVP organiseren. We beginnen met een boeienbaan en korte races voor alle niveau's en na de lunch maken we een toertocht over de Zuiderplas. De finish is bij kok Titus op het vlot, lekker dobberen bij 30 graden met een heerlijke hamburger in de hand!

Laat de dag dus lekker achter je en kom meedoen. De surfers zijn er al, komen jullie zeilers ook? Behalve sportief is het vooral ook heel erg gezellig!


img-1020
img-0952
img-0925
img-0908
img-0999
img-0934
img-0987
img-0996

img-1031

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders