Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Boulevard bij WVP

Geplaatst op 18-08-2021  -  Categorie: Algemeen

In mei was het nog herfst, om vervolgens in juni het kwik naar tropische proporties te zien stijgen. Hallo weergoden? Heeft iemand daarboven nog iets te zeggen? Hoe gaan wij om met onze seizoenen, en hebben zij zelf nog wel een flauw benul van de realiteit? Op welke manier staan wij mensen in relatie tot ‘de natuur’ en hoe werken we ermee samen? Met Lente/Zomer/Herfst/Winter wil Theater Artemis de seizoenen overtuigen hun rol weer serieus te nemen, door ze elk op hun beurt te eren en bij de les te houden. Regendans, zonnegroet en windorgel, alles wordt hiervoor uit de kast gehaald. Nu is het hoog tijd om de ZOMER te leren vatten, en weer zichzelf te laten zijn. 

 

"Theater Artemis heeft iets uitgestippeld: een wandeling die begint op het strand van de Zuiderplas in het Bossche Broek, en eindigt op het festivalterrein. Aan de hand van beeldend kunstenaar Max Pairon, neem je samen een boeket aan ervaringen mee het festival op. Tijdens de wandeling naar het festivalterrein zal stadscomponist Bart de Vrees die dierbare ZOMER bejubelen met muziek."

 

 Datum: Zaterdag 21 augustus, 10:00
 Startpunt: Strand Zuiderplas, ’s-Hertogenbosch
 Duur wandeling: ong. 75 minuten
 Kaartverkoop: via Theaterfestival Boulevard

 

Bron: https://www.festivalboulevard.nl/nl/programma/id-8980/zomer/

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders