Nieuwsbericht

Lekker weglezen...

 

Bedankt

Geplaatst op 21-12-2020  -  Categorie: Algemeen

Het afgelopen jaar was een jaar zoals we nog nimmer hebben beleefd; bizar gewoon. Het dwong ons mensen tot allerlei lastige en vaak ook ronduit vervelende aanpassingen in onze gewone dagelijkse gang van zaken. Ik wil hierbij daarom even aandacht vragen voor ons bestuur. Uiteraard staan de beste stuurlui aan wal. Maar linksom of rechtsom kunnen we er als leden van deze vereniging echt niet omheen dat het bestuur het afgelopen jaar alles op alles heeft gezet om binnen de uitgezette lijntjes van de overheid toch het verenigingsleven te laten gloreren. En daar zijn ze heel goed in geslaagd! En daar waar het bestuur of afvaardiging daarvan bij een activiteit steeds uitvoerig de vrijwilligers bedankte, vergaten ze zichzelf. Daarom bedank ik hierbij het bestuur voor alle inzet en moeite die men zich het afgelopen jaar heeft getroost om er toch een prachtig verenigingsjaar van te kunnen maken. Want prachtig was het. BEDANKT! 
Alhoewel ik voor mezelf spreek (waarbij ik denk dat ik best kan stellen namens eenieder te spreken) kan iedereen dit desgewenst zelf ook: ofni.[antispam].@wvdepettelaer.nl. 
@webmaster

bedankt

 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders