nieuws 2

Bedankt

Geplaatst op 21-12-2020  -  Categorie: Algemeen

Het afgelopen jaar was een jaar zoals we nog nimmer hebben beleefd; bizar gewoon. Het dwong ons mensen tot allerlei lastige en vaak ook ronduit vervelende aanpassingen in onze gewone dagelijkse gang van zaken. Ik wil hierbij daarom even aandacht vragen voor ons bestuur. Uiteraard staan de beste stuurlui aan wal. Maar linksom of rechtsom kunnen we er als leden van deze vereniging echt niet omheen dat het bestuur het afgelopen jaar alles op alles heeft gezet om binnen de uitgezette lijntjes van de overheid toch het verenigingsleven te laten gloreren. En daar zijn ze heel goed in geslaagd! En daar waar het bestuur of afvaardiging daarvan bij een activiteit steeds uitvoerig de vrijwilligers bedankte, vergaten ze zichzelf. Daarom bedank ik hierbij het bestuur voor alle inzet en moeite die men zich het afgelopen jaar heeft getroost om er toch een prachtig verenigingsjaar van te kunnen maken. Want prachtig was het. BEDANKT! 
Alhoewel ik voor mezelf spreek (waarbij ik denk dat ik best kan stellen namens eenieder te spreken) kan iedereen dit desgewenst zelf ook: ofni.[antispam].@wvdepettelaer.nl. 
@webmaster

bedankt


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners