Contact & Route

Neem gerust contact met ons op! Heb je een vraag? Vul het contactformulier hieronder in, dan zorgen wij dat het bij de juiste persoon terecht komt. Verder vind je ook de routebeschrijving. Onze vereniging ligt net buiten het centrum van 's-Hertogenbosch middenin natuurgebied het Bossche Broek maar is makkelijk te bereiken.

 

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

 

Routebeschrijving

Hoe plan je naar ons te komen?

 
directions_car

Met de auto

Ons parkeerterrein is alleen toegankelijk voor leden1. Met de zogenaamde polderpas van de gemeente 's-Hertogenbosch kunnen zij de verkeersdriehoek op de Zuiderplasweg laten zakken en zo via de Pettelaerse Schans om de Zuiderplas rijden naar ons parkeerterrein.

Adres voor navigatie: Zuiderplasweg, 's-Hertogenbosch

Voor niet-leden (zonder polderpas) is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid de parkeerplaats van Jumbo Broeren aan de Pettelaerse weg. Hier kan iedereen gratis parkeren voor maximaal 2 uur met een parkeerschijf. Vanaf daar loop je in zo'n 7 minuten naar de vereniging.

Adres voor navigatie parkeerterrein Jumbo: Tacitusstraat 30, 5216 CA 's-Hertogenbosch
Adres voor navigatie vanaf daar (lopend): Watersportvereniging de Pettelaer, Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch

1Als er openbare activiteiten op de vereniging georganiseerd worden (waar ook niet-leden aanwezig kunnnen zijn of deelnemen) zorgen we ervoor dat de verkeersdriehoek naar benden gelaten wordt zodat iedereen kan parkeren op het parkeerterrein. Als dit het geval is, laten we dit voorafgaand aan de activiteit weten.

pedal_bike

Met de fiets

Op de fiets naar de vereniging komen is heel makkelijk. Met aanrijroutes vanuit Vught, de Binnenstad en 's-Hertogenbosch Zuid kom je gemakkelijk aan. Je fiets parkeren kan veilig in onze eigen fietsenstalling die zich binnen de poorten bevind.

Let op! De fietspaden in natuurgebied de Bossche Broek zijn niet verlicht.

directions_bus

Met het OV

Kom je met het openbaar vervoer? De bushalte Sweelinckplein ligt het dichtste bij. Voer simpelweg Watersportvereniging de Pettelaer in als eindbestemming in bijvoorbeeld de NS-app en plan je route. Vanaf de bushalte loop je in zo'n 7 minuten naar de vereniging.

 
 

FAQ

Veelgestelde vragen

We proberen zo duidelijk en compleet mogelijke informatie te verstrekken over alles wat met WVP te maken heeft. Zijn er toch nog dingen onduidelijk? Check dan de FAQ-pagina, misschien staat je vraag er wel tussen!

Vind het antwoord op je vraag!

 

Watersportvereniging de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1, 5216 HH 's-Hertogenbosch | Postbus 5015, 5201 GA 's-Hertogenbosch | 073 6147884

Wijzigingen voorbehouden. Cursussen en trainingen kunnen alleen plaatsvinden bij passende weersomstandigheden.


 
 

 
 

 

© 2024 Watersportvereniging de Pettelaer

Ontworpen door Philip Mulders