Weer geopend vanaf april 2023

 

 

Omgeving

Ontdek wat er op en rondom ons terrein te doen is

 

beleef en geniet


suppen


Stand Up Paddling ofwel Suppen is een vorm van surfen die is ontstaan in Hawaï. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, hun instructies te kunnen geven en het overzicht te kunnen houden. In samenwerking met diverse watersportfanaten kunnen we SUP-clinics aanbieden. WVP heeft twee eigen sups aangeschaft, uitsluitend voor verhuur aan leden met een geldig lidmaatschap. Onder leiding van een instructeur peddel je staand op je board de Zuiderplas rond. Voor meer informatie, mail naar team Opleidingen.

 
image00257-2 2

kanoën


In een kano beleef je het water van heel dichtbij. Waan je in een jungle met smalle bochtige kreekjes en overhangende takken. Peddel door een weids landschap met grote rietruigten en over een weids watervlak met brede rietkragen. Zowel ervaren als beginnende kanovaarders kunnen actief zijn van een uur tot een hele dag. Volg de Zuiderplas, de Pettelaarsevaartgraaf en kluun naar de Dommel. Vaar door de binnenstad en kom dezelfde weg weer teug. Kanoën is een avontuur! Verhuur uitsluitend aan leden met een geldig lidmaatschap en tijdens familie- en bedrijfsuitjes. Voor meer infomatie, mail naar team Opleidingen.

p5290279

Zwemmen


Naast de vereniging ligt het strandbad met een heerlijk zandstrand. Veel leden en bewoners van 's-Hertogenbosch maken hier gebruik van. In de zomer is dit dé place-to-be voor een lekker dagje uit met een relaxte zomeravond.

Aan het strandbad kun je heerlijk in de schaduw van de bomen liggen, terwijl de kinderen spelen in de speeltoestellen op het strand. Het water is heerlijk schoon en het strand loopt langzaam af. Voor een kopje koffie, een ijsje of een snack, ben je altijd welkom op ons eigen terras aan het water!

 
dsc-2649

Recreatief zeilen


Leden met een eigen boot kunnen altijd komen zeilen op de plas. Leden of cursisten zonder een eigen boot, maar met een CWO-zwaardbootdiploma, kunnen tijdens openingstijden van de clubfaciliteiten een huurboot reserveren via Aquatics Pass Reserveringen. Het aantal bschikbare boten is beperkt, reserveer dus z.s.m.

Meer informatie Aquatics Pass Reserveringen

Actuele openingstijden

 
img-0708

Recreatief windsurfen


Naast de vereniging is een geleidelijk aflopend strand. Vanaf hier heb je een veilige en plezierige omgeving met voldoende ondiepte om te leren windsurfen. De gevorderden kunnen vanaf hier de waterstart oefenen. Het water kent bovendien geen stroming, waardoor je geen onnodige meters verliest. Leden of cursisten zonder een eigen boot, maar met een CWO-zwaardbootdiploma, kunnen tijdens openingstijden van de clubfaciliteiten een huurboot reserveren via Aquatics Pass Reserveringen. Het aantal bschikbare boten is beperkt, reserveer dus z.s.m.

MEER INFORMATIE AQUATICS PASS RESERVERINGEN

ACTUELE OPENINGSTIJDEN

 
p1077238

Terrasje pakken


Het terras ligt op het zuiden en direct aan de haven. Na een dagje sportief doen op en in het water, is het heerlijk om hier even bij te komen onder het genot van een tosti en een drankje. Of gewoon omdat je gezellig even wilt komen chillen, het terras van WVP is een zalige plek om te vertoeven. Hier ontmoet je elkaar en leer je ook weer nieuwe mensen kennen. Er valt hier altijd iets te beleven!

 
20220313-154335

Culi Club


Wv de Pettelaer kent een team Culinair, ook wel de Culi Club genoemd. Onze Culi Club zorgt ervoor dat bij clubwedstrijden een heerlijke lunch wordt geserveerd of een diner, al naar gelang de gedachte over de wedstrijddag. Daarnaast verzorgen zij elk jaar het fameuze Captainsdiner, geserveerd aan lange tafels aan de waterkant. Aansluitend kan er recreatief gezeild worden. Hoe lekker en verfrissend wil je het hebben... Een hapje en drankje aansluitend aan een heerlijke zeildag op het mooiste terras aan het water!

 
img-20220522-205918-901 2

Wandelen in de omgeving


Een rondje wandelen om de plas is toch een kleine 4 kilometer doorstappen. Vanuit WVP een mooie gedachte om inspannend en toch ook weer ontspannend een lekkere 3 kwartier te stappen en een rondje om de plas te doen. Als beloning kom je dan lekker even zitten op ons eigen terras aan het water en bestel je een heerlijk drankje!

wandelroutes-door-het-bossche-broek

Fietsen in het Bossche Broek


Naast trimmen, hardlopen, wandelen enz. is fietsen natuurlijk ook aantrekkelijk vanuit WVP. We weten dat je makkelijk in het Bossche komt, vanuit Gestel en Vught door de polder en vanuit Den Dungen rondom de polder. Veel leden komen op de fiets omdat WVP zo lekker dichtbij ligt en het fietsen door de omgeving, het Bossche Broek zo aangenaam is.

bossche-broek-1

Heb jij 'm al? De Cappie app!

Dé wvp app voor jouw dag

 
 
 

black google-play-badge 2
 

 

Download nu

De Cappie app

 

black

google-play-badge-2-kopie

 

 

 

Contact

WV de Pettelaer

 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 
 

Contactpagina

 

Route


  

Watersportvereniging de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze aangegeven openingstijden. Buiten openingstijden kun je per mail contact opnemen.

Openingstijden

 

Contact

WV de Pettelaer 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 

Contactpagina

 

Route   

Watersportvereniging de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens
onze openingstijden. Buiten
openingstijden kun je per mail
contact opnemen.

Openingstijden

Onze partners in kwaliteit

 
 
 
 
 
logo-2022-alt

 
Verenigingsregels           Privacybeleid        Wijzigingen voorbehouden           ©Watersportvereniging de Pettelaer 2023

logo-2022-alt

Verenigingsregels
 
Privacybeleid
 
Wijzigingen voorbehouden
  
©Watersportvereniging de Pettelaer 2023