Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 8° C met windkracht 2
 

 

 
 
Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) en 8° C met windkracht 2
 
recreatief 2

Omgeving

Snel naar: Zwemmen Recreatief Speeltuin Sportief

icoon-suppen

Suppen

Stand Up Paddling ofwel Suppen is een vorm van surfen die is ontstaan in Hawaï. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, hun instructies te kunnen geven en het overzicht te kunnen houden. In samenwerking met diverse watersportfanaten kunnen we SUP-clinics aanbieden. WVP heeft twee eigen sups aangeschaft, uitsluitend voor verhuur aan leden. Onder leiding van een instructeur peddel je staand op je board de Zuiderplas rond. Voor meer informatie en aanvraag offerte, mail naar team Opleidingen.

Contact & Info

image00257-2 2
icoon-kano

Kanoën

In een kano beleef je het water van heel dichtbij. Waan je in een jungle met smalle bochtige kreekjes en overhangende takken. Peddel door een weids landschap met grote rietruigten en over een weids watervlak met brede rietkragen. Zowel ervaren als beginnende kanovaarders kunnen actief zijn van een uur tot een hele dag. Volg de Zuiderplas, de Pettelaarsevaartgraaf en kluun naar de Dommel. Vaar door de binnenstad en kom dezelfde weg weer teug. Kanoën is een avontuur! Verhuur uitsluitend aan leden en tijdens familie- en bedrijfsuitjes. Meer infomatie, mail naar team Opleidingen. 

Contact & Info

p5290279
icoon-zwemmen

Zwemmen

Naast WVP ligt het strandbad met een heerlijk zandstrand. Veel leden en bewoners van 's-Hertogenbosch maken hier gebruik van. In de zomer is dit dé place to be voor een lekker dagje uit met een relaxte zomeravond.

 
dsc-2587 2
icoon-kielboot

Recreatief zeilen

Leden met een eigen boot kunnen 24/7 gaan zeilen op de plas. Leden of cursisten zonder een eigen boot, maar met een CWO (jeugd) zwaardbootdiploma, kunnen een lesboot huren tegen het voordelige ledentarief, als het clubgebouw is geopend. Verhuur is alleen mogelijk als de lesboten niet worden gebruikt bij een cursus of training. Kijk voor actuele openingstijden van het clubgebouw en cursussen/trainingen op de kalender.

1190-3
icoon-windsurfen

Recreatief windsurfen

Naast de vereniging is een geleidelijk aflopend strand. Vanaf hier heb je een veilige en plezierige omgeving met voldoende ondiepte om te leren windsurfen. De gevorderden kunnen vanaf hier de waterstart oefenen. Het water kent bovendien geen stroming, waardoor je geen onnodige meters verliest. Leden die geen eigen surfboard hebben, maar wel minimaal een CWO-1 surfdiploma, kunnen tijdens openingstijden op WVP een surfboard huren tegen het voordelige ledentarief. Verhuur is alleen mogelijk als de surfboards niet worden gebruikt bij een cursus of training. Kijk voor actuele openingstijden van het clubgebouw en cursussen/trainingen op de kalender.

 
10-3 2
icoon-bier

Terrasje pakken

Het terras van WVP ligt op het zuiden en direct aan de haven. Na een dagje sportief doen op en in het water, is het heerlijk om hier even bij te komen onder het genot van een tosti en een drankje. Of gewoon omdat je gezellig even wilt komen chillen, het terras van WVP is een zalige plek om te vertoeven. Hier ontmoet je elkaar en leer je ook weer nieuwe mensen kennen. Er valt hier altijd iets te beleven!

 
img-6393 2
logoculiclub-new

Culi Club

Wv de Pettelaer kent een team Culinair, ook wel de Culi Club genoemd. Onze Culi Club zorgt ervoor dat bij clubwedstrijden een heerlijke lunch wordt geserveerd of een diner, al naar gelang de gedachte over de wedstrijddag. Daarnaast verzorgen zij elk jaar het fameuze Captainsdiner, geserveerd aan lange tafels aan de waterkant. Aansluitend kan er recreatief gezeild worden. Hoe lekker en verfrissend wil je het hebben... Een hapje en drankje aansluitend aan een heerlijke zeildag op het mooiste terras aan het water!

img-6422 2
icoon-speeltuin

Speeltuin strandbad Zuiderplas

Naast WVP ligt het strandbad, een heerlijk zandstrand waar je je prima een dag kunt vermaken. Je kunt in de schaduw van de bomen liggen, terwijl de kinderen spelen in de speeltoestellen op het strand. Het water is heerlijk schoon en het strand loopt langzaam af. Voor een kopje koffie, een ijsje of een snack, ben je altijd welkom op ons eigen mooie WVP terras aan het water!

icoon-fietsen

Fietsen in het Bossche Broek

Naast trimmen, hardlopen, wandelen enz. is fietsen natuurlijk ook aantrekkelijk vanuit WVP. We weten dat je makkelijk in het Bossche komt, vanuit Gestel en Vught door de polder en vanuit Den Dungen rondom de polder. Veel leden komen op de fiets omdat WVP zo lekker dichtbij ligt en het fietsen door de omgeving, het Bossche Broek zo aangenaam is.

bossche-broek-1
icoon-wandelen

Wandelen in de omgeving

Een rondje wandelen om de plas is toch een kleine 4 kilometer doorstappen. Vanuit WVP een mooie gedachte om inspannend en toch ook weer ontspannend een lekkere 3 kwartier te stappen en een rondje om de plas te doen. Als beloning kom je dan lekker even zitten op ons eigen terras aan het water en bestel je een heerlijk drankje!

wandelroutes-door-het-bossche-broek

Heb jij 'm al? De Cappie app!

De ideale hulptool voor een ideale watersportdag op de vereniging.

 
 
 

black google-play-badge 2

 

Download nu!

De Cappie app.

 

black

google-play-badge-2-kopie

 

 

 

Contact

WV de Pettelaer

 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 

Contactpagina

 

Route

 

  

WV de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze aangegeven openingstijden. Buiten openingstijden kun je per mail contact opnemen.

Openingstijden

Contact

WV de Pettelaer 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 

Contactpagina

 

Route   

WV de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens
onze openingstijden. Buiten
openingstijden kun je per mail
contact opnemen.

Openingstijden

Onze partners in kwaliteit

logo-wvp-new-lc

 
Verenigingsregels           Privacyverklaring         Wijzigingen voorbehouden           ©Watersportvereniging de Pettelaer 2021

logo-wvp-new-lc

Verenigingsregels
 
Privacyverklaring
 
Wijzigingen voorbehouden
  
©Watersportvereniging de Pettelaer 2021