Logo WVP de Pettelaer

Bardiensten

 

Bardiensten wijzigen en reageren op bardienst email!  LEES DEZE PAGINA AUB 

WVP is een vereniging en kan alleen voortbestaan als alle leden een steentje bijdragen. Derhalve vragen wij leden boven de 18 jaar om jaarlijks minimaal 13 werkuren te vervullen, waarvan minimaal één bardienst van vier en een half uur. Jongeren van 15-17 jaar dragen 5 werkuren bij. De resterende werkuren kun je zelf invullen door:

- deel te nemen aan werkdagen aan het begin en einde van het watersportseizoen (loopt van 1 april t/m 31 oktober)

- deel te nemen aan de klusochtend elke eerste zondag van de maand muv de zomervakantie

- begeleiding van jeugdzeilers 

- ondersteuning bij zeilwedstrijden

- onderhoud terrein en materiaal en boten

- meehelpen bij een van de teams: recreatief, beheer bar, PR, ledenwerving, culiclub en website

- meer bardiensten te draaien.

 

Mogelijkheden om zelf in te schrijven en te ruilen:

Mogelijkheid 1:

Je hebt voorkeur voor een bepaalde datum en gaat zelf inschrijven op de kalender. Zoek de datum en kijk of deze bardienst nog vrij is. Zo ja, dan moet je eerst inloggen met je inloggevens en wachtwoord. Dan kom je terecht in de kalender en kun je de gewenste tijdsblokken aanvinken en onderaan de pagina drukken op "Opslaan". Nu verschijnt jouw naam in de kalender. Achter jouw naam staan twee groene pijltjes.

Stel je hebt jezelf ingepland en ineens blijkt dat je op die dag niet kunt. Log dan in op de site en ga naar bardienstplanning. Achter jouw naam zie je twee groene pijltjes staan. Klik daarop en dan zie je dat je een "Ruilverzoek" kunt starten. De personen die een ruilverzoek open hebben staan, hebben op de kalender twee oranje pijltjes achter hun naam staan. Als je deze pijltjes aanklikt, dan kun je hun dienst overnemen.

Je krijgt nu een ander scherm te zien met blauwe blokjes, waarin staat overzicht en ruilen. In het overzicht staan diensten van andere leden die graag willen ruilen. Staat er een passende datum bij, klik hierop en dan is je dienst geruild.

 

Mogelijkheid 2:

Nadat de termijn voor zelf inplannen is verstreken (meestal  twee tot vier weken) vult de secretaris de bardienstkalender automatisch. Je krijgt dan 10 dagen voor je bardienst een mail met het verzoek je dienst te bevestigen (op de link drukken). Zolang je deze niet bevestigt, krijg je nogmaals een herhaalverzoek. 

Stel je kunt niet op de ingeplande datum, dan moet je je bardienst eerst bevestigen en daarna moet je inloggen op de site en kun je weer een "Ruilverzoek" doen.

 

Emails

Als je bent ingedeeld in een bardienst ontvang je hierover een email. In deze  email word je gevraagd om te bevestigen dat je komt op die dag. Klik op de link en je bardienst is definitief.

10 dagen van te voren en 2 dagen van te voren krijg je nog een herinneringsemail hierover.

>>> Stel je hebt nog niet gereageerd dan krijg je in de laatste week voorafgaand aan de bardienst elke dag een email om dit te bevestigen.  <<<

Mocht het ondanks de handleiding toch niet niet lukken met een ruilverzoek of inschrijving, dan kun je een mail sturen naar: tsneidrab.[antispam].@wvdepettelaer.nl

Tot slot kun je ook altijd even kijken op je persoonlijke pagina in Captain. Daar staat precies wanneer je verwacht wordt voor je bardienst.

 

 

Contact

Telefoon (tijdens openingstijden)
073 - 6147884

Bezoekadres:
WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 
WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

 

 

Routebeschrijving

WVP ligt in een beschermd natuurgebied; parkeren bij WVP is alleen toegestaan voor leden, cursisten, deelnemers aan wedstrijden en voor het brengen van boten en materialen.

Routebeschrijving en uitleg parkeren

 

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer