Zwaar bewolkt en 23° C met windkracht 4
wedstrijden 2

wedstrijdinformatie

icoon-finishvlaggen

Clubwedstrijden op WVP, wat houd het in?

Watersportvereniging de Pettelaer organiseert elk jaar zeilwedstrijden voor haar leden. Enorm leuk en leerzaam. Op een wedstrijddag worden als het even kan 3 manches gevaren, met aan het eind van de dag een heuse prijsuitreiking. Tussendoor zorgt het culinaire team van WVP voor een heerlijke verse lunch of aan het einde van de dag voor een heerlijk diner aan de waterkant.

Meedoen is belangrijker dan winnen, maar als je toch wilt weten wie de voorgaande jaren de jaarprijzen hebben gewonnen, kijk dan in de Hall of Fame. Wie weet staat jouw naam hier straks ook! In het seizoen zijn er doorgaans 6 clubwedstrijden gepland. Alle wedstrijden worden op de Zuiderplas gezeild, behalve de tweede dag van de Bossche 5 in oktober, deze wordt op de Ertveldplas in `s-Hertogenbosch gezeild. Verder hebben we een twee-daags zeilevenement: de Hertograce. Deze wedstrijd staat open voor alle zeilers uit de regio en aan het einde van deze twee dagen reiken we de Hertogbokaal uit aan de snelste jeugdzeiler en volwassen zeiler. 12 Wedstrijden van alle gevaren wedstrijden tellen mee voor het algemeen klassement.

icoon-inschrijven

Inschrijving

Inschrijven voor een wedstrijddag van WVP staat standaard uitsluitend open voor alle WVP leden*. Op verzoek van een lid kan een gastzeiler deelnemen aan de wedstrijd. Inschrijven kan via de website en de Cappie app, hiervoor gebruik je je persoonlijke inloggegevens. In de kalender kun je zien welke activiteiten er staan ingepland. Hier kun je je ook inschrijven voor de gewenste activiteit. Bij het inschrijven betaal je makkelijk meteen via iDEAL het inschrijfgeld en eventuele boothuur kan ook meteen verrekend worden.

cappie-logo

 

Download nu voor:
 iOS  Android

   

*Externe deelnemers bij Clubwedstrijden met bijv. Combi-Zuid schrijven zich in via de kalender op de website, via een speciaal formulier wordt deelname gegarandeert.

icoon-tijd

Dagplanning tijdens een Clubwedstrijd*

Tijd           Activiteit
8.00          Opening clubhuis, wedstrijdcommissie aanwezig
8.30          Barbezetting aanwezig
10.00        Sluiting inschrijving online & palaver
10.30        1e start Laser
10.35        1e start O'Jol
10.40        1e start Splash
10.45        1e start Open Klasse
10.50        1e start Optimisten

12.30        PAUZE

13.00        2e startprocedure
14.30        3e startprocedure

*Gegeven dagplanning is slechts een schatting, voorbehouden van wijzigingen op de wedstrijddag zelf.


Download nu de gratis Cappie app!

Inschrijven voor activiteiten, saldo opwaarderen en nog veel meer. Ontdek alle functionaliteit.

 

Meer informatie 

 


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners