Zwaar bewolkt en 22° C met windkracht 4
recreatief 2

Watersportkamp

icoon-kamp

Wat is het watersportkamp?

Al enkele jaren organiseren we op WVP een watersportkamp voor de jeugd van 8 t/m 17 jaar in de zomervakantie. Tijdens dit weekend staat plezier op en om het water centraal. Onder de enthousiaste begeleiding van de jeugdinstructeurs starten we met het opzetten van de eigen tentjes op het terrein. We zwaaien de ouders uit, deze zien we pas zondagmiddag weer terug. De pret kan beginnen: zeilen op alle niveaus en in allerlei boten, zwemmen, spelletjes, kanoën, een speurtocht, kampvuur, disco en natuurlijk laat naar bed. Dit zijn de ingrediënten die het steeds weer tot een succes maken. Een spetterende afsluiting maakt het geheel compleet. Voor deelname heb je minimaal een CWO-1 zeildiploma en zwemdiploma A & B nodig.

Kortom

Wil je een heel gezellig weekend in je eigen tent met je zeilvrienden op WVP, schrijf je dan in voor het watersportkamp!

Data: 27, 28, 29 augustus 2021*

icoon-vraagteken

Voor wie?

Het watersportkamp is voor iedereen tussen de 8 en 17 jaar, we splitsen deze op in twee groepen: 8 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar. Een CWO-1 zeildiploma en zwemdiploma A & B zijn nodig, lid zijn van WVP is geen voorwaarde voor deelname.

icoon-saldo

Kosten

€85,- incl. gebruik materialen & eten

We vragen je wel je eigen tent mee te nemen.

*Onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom COVID-19 in de regio. Vragen of extra informatie nodig? Neem contact op met het team Opleidingen.

Contact & Info Schrijf je hier in


Download nu de gratis Cappie app!

Inschrijven voor activiteiten, saldo opwaarderen en nog veel meer. Ontdek alle functionaliteit.

 

Meer informatie 

 


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners