Logo WVP de Pettelaer

vanaf 18 jaar

Je ervaart hoe het is om enkel en alleen door de kracht van de wind te worden voortgedreven. Na een week kun je de surfplank daarheen sturen waar jij wilt gaan en snap je meer hoe wind en zeil samenwerken.

We kunnen niet allemaal een Dorian van Rijsselberge worden, maar wel genieten van de windsurfsport.

Je hebt de keuze uit:  introductieles basic 1 voor de beginner en basic 2 voor de gevorderde surfer/ herintreder. Beide lessen duren 3 uur. 

De beginnende surfer kan ook meteen starten met een CWO-1 cursus. Deze cursus duurt 4 à 5 dagen achter elkaar, gedurende 3 - 3,5 uur per dag. Als alle onderdelen zijn behaald, dan ontvang je het CWO-1 diploma. Daarna kun je doorstromen naar de gevorderde cursus CWO-2.

In een afgebakend gebied naast Watersportvereniging de Pettelaer werken we van de start naar volledig alle koersen kunnen varen, zwaardgebruik, overstag en gijpen, evt. basiskennis materiaal en optuigen. Alle cursussen zijn inclusief gebruik van de surfgear, wetsuit en zwemvest.  Je dient zelf surfschoenen/ waterschoenen met een rubberen zool aan te schaffen.  Volwassenen beginnen meestal met een surfzeil van 4 m2. Mocht je deze grootte onder de knie hebben, dan kun je doorgroeien naar een surfzeil van 5 m2 of zelfs 6 m2.

Surfen 6

Klik op rode knop voor inschrijven cursus surfen en tarievenoverzicht

 

 

Contact

Telefoon (tijdens openingstijden)
073 - 6147884

Bezoekadres:
WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 
WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

 

 

Routebeschrijving

WVP ligt in een beschermd natuurgebied; parkeren bij WVP is alleen toegestaan voor leden, cursisten, deelnemers aan wedstrijden en voor het brengen van boten en materialen.

Routebeschrijving en uitleg parkeren

 

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer