Logo WVP de Pettelaer

vanaf 13 jaar

Je ervaart hoe het is om enkel en alleen door de kracht van de wind te worden voortgedreven. Na een week kun je de surfplank daarheen sturen waar jij wilt gaan en snap je meer hoe wind en zeil samenwerken.

In een afgebakend gebied naast Watersportvereniging de Pettelaer werken we van de start naar volledig alle koersen kunnen varen, zwaardgebruik, overstag en gijpen, evt. basiskennis materiaal en optuigen. De cursus bestaat uit vier blokken van 3 uur les op vaste data en tijdstippen. Het vijfde blok van 3 uur is vrij oefenen binnen het zelfde afgebakende gebied (geen les, er wordt wel gekeken hoe een en ander gaat en er wordt bijgestuurd.) Dit dagdeel kun je doen op dag en tijdstip dat jou uitkomt! (uiteraard als Wv de Pettelaer open is en een instructeur aanwezig is.) Alle cursussen zijn uiteraard inclusief gebruik van alle materiaal, ook wetsuit en drijfvest. Zorg zelf voor eten en drinken en reservekleding, handdoek enschoenen.

Surfen 6

Op WVP is het mogelijk om van alles in de bar te kopen als WVP open is tijdens de cursussen. Volwassenen beginnen met 3m2 en groeien door naar 4m2 en zelfs 5m2 en/of 6m2 en groter als je een crack bent.

Klik op rode knop voor inschrijven cursus surfen en tarievenoverzicht

 

 

Contact

Bezoekadres:

WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 

WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

Telefoonnummer 073- 6147884

 

 

Routebeschrijving

Parkeren is sinds de invoering van belanghebbenden niet gemakkelijker geworden.

Klik hier voor uitleg waar te parkeren voor NIET vergunningshouders.

Maar ook voor leden met  "polderpassen"

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer