Zwaar bewolkt en 23° C met windkracht 4
cursussen

Trainingen

Snel naar: Trainingsduur Kosten

icoon-training

Zeiltraining

 Zodra je je CWO zeildiploma 1 of 2 hebt behaald, kun je deelnemen aan de zeiltrainingen. Heb je geen zeildiploma’s op zak, maar ben je een natuurtalent, stuur dan een mail naar team Opleidingen. We gaan dan in overleg om te beoordelen of je mee kunt doen aan de trainingen.

 We geven zeiltraining aan jeugdleden en volwassen leden. Als je nog geen eigen zeilboot hebt, kun je een lesboot huren tegen het aantrekkelijke WVP ledentarief. Dit kun je aangeven bij het aanmelden voor een training. Elke trainingsgroep wordt begeleid door 1 of 2 rescueboten, afhankelijk van de groepsgrootte. Deze training wordt gegeven op acht ochtenden of middagen in het weekend.

icoon-cwo-1

Beginners

De beginnersgroep bestaat uit echte beginners of zeilers die nog niet helemaal zeilvaardig zijn. Leeftijd is vanaf 18 jaar en een CWO diploma is niet vereist. In een ontspannen sfeer, zonder druk van het behalen van diploma’s wordt de theorie doorgenomen en vervolgens gezeild op een vooraf uitgelegde boeienbaan.

icoon-cwo-2

Gevorderden

Deze groep bestaat uit volwassenen die minimaal 1 seizoen in de beginnersgroep hebben gezeild. Na positieve beoordeling van de instructeurs stromen zij door naar deze groep. Daarnaast kunnen ook zeilers met ervaring deelnemen die uitgedaagd willen worden om nieuwe dingen te leren of skills te verbeteren.

icoon-cwo-3

Vergevorderden


icoon-woensdag

Woensdagavond (vanaf 14 jaar)

Breek de week doormidden en kom lekker zeilen op woensdagavond. Even het hoofd leeg maken en gezellig met andere zeilers je krachten meten. De rescue legt een baan uit en begeleidt wedstrijdjes, als jullie daar zin in hebben. Daarna nog lekker nakletsen op het terras of aan de bar en je bent goed sportief bezig geweest! Ook de windsurfers zijn meer dan welkom om onder het toeziend oog van de rescue hun windsurf skills verder uit te bouwen! Woensdagavondtrainingen worden georganiseerd vanaf eind mei tot eind september.

icoon-tijd

Trainingsduur

Beginners

Gevorderden

Experts

Woensdagavond

Zeilen

10.00 - 13.00
14.00 - 17.00

10.00 - 13.00
14.00 - 17.00

10.00 - 13.00
14.00 - 17.00

18.30 - 21.30

Windsurfen

-

-

-

18.30 - 21.30

icoon-saldo

Kosten

Zeiltraining

Woensdagavond

Zeilen

€100,-
 

Gratis*
 

Windsurfen

-

Gratis*

*Huur van lesmateriaal niet inbegrepen, voor leden met eigen materiaal gratis.

Tarievenlijst


Download nu de gratis Cappie app!

Inschrijven voor activiteiten, saldo opwaarderen en nog veel meer. Ontdek alle functionaliteit.

 

Meer informatie 

 


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners