Zwaar bewolkt en 22° C met windkracht 4
cursussen

Trainingen

Snel naar: Trainingsduur Kosten

icoon-optimist

Wedstrijdzeilen Optimist

Deze training is bedoeld voor de optimistzeiler van 8 t/m 15 jaar die hun CWO 2 diploma behaald hebben. Tijdens deze training worden de tips en tricks van het wedstrijdzeilen behandeld. De training wordt op 8 zondagochtenden gegeven.

icoon-training

Zeiltraining

 Zodra je je CWO zeildiploma 1 of 2 hebt behaald, kun je deelnemen aan de zeiltrainingen. Heb je geen zeildiploma’s op zak, maar ben je een natuurtalent, stuur dan een mail naar team Opleidingen. We gaan dan in overleg om te beoordelen of je mee kunt doen aan de trainingen.

 We geven zeiltraining aan jeugdleden en volwassen leden. Als je nog geen eigen zeilboot hebt, kun je een lesboot huren tegen het aantrekkelijke WVP ledentarief. Dit kun je aangeven bij het aanmelden voor een training. Elke trainingsgroep wordt begeleid door ervaren zeilinstructeurs in 1 of 2 rescueboten, afhankelijk van de groepsgrootte. Deze training wordt gegeven op acht ochtenden of middagen in het weekend.

icoon-seizoenstraining

Off-Seasontraining

De jeugd die aan het einde van het watersportseizoen nog niet genoeg heeft van zeilen, kan op WVP het hele jaar doorzeilen (Optimist en Splash). In het najaar zijn de windcondities uitdagender en het water is meestal nog aangenaam warm. Tijdens de winter wordt er alleen gezeild als er geen ijs ligt en met isolerende kleding (droogpak). In de winter wordt ook op de Ertveldplas gezeild, optioneel kan de trainingsgroep aanhaken bij een wedstrijd.

Deze trainingen staan open voor de jeugd van WVP, maar ook voor jeugd uit de regio. Zij betalen een trainingstarief en hoeven geen lid te worden van WVP. Dus ken je enthousiaste zeilers uit de regio, nodig ze uit mee te doen! Je kunt deelnemen per blok: najaar, winter en of voorjaar.


 

icoon-zaterdag

Zaterdagmiddag (8 t/m 17 jaar)

Heb je je CWO1 of 2 zeilcursus gevolgd en wil je graag weer het water op na de winter, maar weet je niet meer zo goed hoe het allemaal ook alweer zat? Of heb je nog wat punten van je CWO vorderingstaat die je wil oefenen, dan is dit je kans! Zeilen en windsurfen op de Zuiderplas onder het toeziend oog van de rescue. Natuurlijk kun je in deze drie uurtjes ook gewoon lekker gaan zeilen of surfen met je vrienden. Wil je een lesboot of surfboard huren om te trainen, dan kan dit aan de bar worden geregeld met behulp van je ledenpas. Zaterdagmiddagtrainingen worden georganiseerd vanaf eind mei tot eind september.

icoon-woensdag

Woensdagavond (vanaf 14 jaar)

Breek de week doormidden en kom lekker zeilen op woensdagavond. Even het hoofd leeg maken en gezellig met andere zeilers je krachten meten. De rescue legt een baan uit en begeleidt wedstrijdjes, als jullie daar zin in hebben. Daarna nog lekker nakletsen op het terras of aan de bar en je bent goed sportief bezig geweest! Ook de windsurfers zijn meer dan welkom om onder het toeziend oog van de rescue hun windsurf skills verder uit te bouwen! Woensdagavondtrainingen worden georganiseerd vanaf eind mei tot eind september.

icoon-tijd

Trainingsduur

Wedstrijdzeilen Optimist

Zeiltraining

Off-Seasontraining

Zaterdagmiddag

Woensdagavond

Zeilen

10.00 - 13.00

10.00 - 13.00
14.00 - 17.00

9.45 - 16.30

14.00 - 17.00

18.30 - 21.30

Windsurfen

-

-

-

14.00 - 17.00

18.30 - 21.30

icoon-saldo

Kosten

Wedstrijdzeilen Optimist

Zeiltraining

Off-Seasontraining

Zaterdagavond/
Woensdagmiddag

Zeilen

€100,-

€100,-
 

€80,- per blok
 

Gratis*
 

Windsurfen

-

-

-

Gratis*

*Huur van lesmateriaal niet inbegrepen, voor leden met eigen materiaal gratis.

Tarievenlijst


Download nu de gratis Cappie app!

Inschrijven voor activiteiten, saldo opwaarderen en nog veel meer. Ontdek alle functionaliteit.

 

Meer informatie 

 


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners