Wv de Pettelaer organiseert windsurfcursussen voor jong en oud, beginners en gevorderden.

Hier kun je je inschrijven   

Hier kun je meer informatie krijgen

Om op een professionele manier les te kunnen geven, beschikken onze instructeurs over het nieuwste lesmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld voor surfscholen. (wij gebruiken het Olympisch bord voor 2012 London) WV de Pettelaer beschikt sinds 2009 over 9 aangeschafte BIC Techno OD293 sets. Deze boards zijn uit het zogenaamde 'wide-body concept'. Deze boards zijn vergeleken met ouder materiaal aanzienlijk korter en breder. Door deze formule is het makkelijk je evenwicht te bewaren waardoor de lessen al snel over techniek gaan en minder over balans.

Onze vereniging biedt dit jaar in de maanden augustus en september 4 windsurfcursussen aan voor beginners jeugd. Kijk voor de planning in de agenda. Er wordt gewerkt naar het CWO - 1 diploma (Commissie Watersport Opleidingen, het landelijke orgaan voor het goed leren van zeilen en windsurfen) Een samenwerking tussen Watersportverbond, ANWB, Recron en HISWA.
www.cwo.nl

Een cursus duurt 5 dagdelen ochtend of namiddag. en wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag in lesblokken van 3 uren les, of in de weekeinden.


De cursus word gegeven aan beginnende surfers. Als afsluiting van deze cursussen worden vorderingstaten uitgereikt aan de deelnemers die als ze volledig zijn afgetekend, kunnen worden ingeleverd op de diplomadag voor het CWO-1 diploma. De beginnerscursus wordt gegeven aan groepen van maximaal 8 personen, door max 2 instructeurs.

Naast de beginnerscursussen windsurfen organiseren we ook cursussen zeilen voor jongste jeugd, jeugd en volwassenen. Meer informatie hierover op de website.
Wilt u informatie over Wv de Pettelaer, onze cursussen of weten waar we zitten en wie we zijn in eigen persoon? Kom dan eens in het weekend langs in ons clubgebouw of mail naar: negnidielpo.[antispam].@wvdepettelaer.nl

De groep van 4 tot 8 personen 15 uur cursus € 150, -- per persoon (inclusief gebruik materiaal excl lidmaatschap). Inschrijfformulieren en lidmaatschapsformulieren vind je op deze pagina (aanmelden-cursus). De opbouw van de surfcursus is als volgt: van start naar volledig alle koersen kunnen varen, zwaardgebruik, overstag en gijpen, eventueel beachstart, basiskennis materiaal en optuigen. Je voelt hoe het is om enkel en alleen door de kracht van de wind te worden voortgedreven. Na een week kun je de surfplank daarheen sturen waar jij wilt gaan en snap je meer hoe wind en zeil samenwerken. Heb je interesse dan kun je hier een interesseformulier voor surfen invullen en opsturen. Wij nemen dan contact met je op.

Per blok anderhalf uur les met telkens aansluitend 1 uur oefenen met begeleiding op afstand. Vaste data en tijdstippen. Na de cursus extra oefenen levert extra veel resultaat op. Hiervoor is het mogelijk een strippenkaart bij Wv de Pettelaer te verkrijgen om aanvullend lekker te surfen en meer ervaring op te doen.


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners