Logo WVP de Pettelaer

jeugd 13+

Na het bereiken van de 15 jarige leeftijd of wanneer de Optimist al eerder te klein geworden is, zijn er trainingen voor de vervolg klassen zoals Splash, Flash, Laser

Zeilcursus splash en laser 1

De club heeft hiervoor standaard beschikbaar :
6 Lasers Standaard (7m2 zeil) of 6 Lasers Radiaal (5,5m2 zeil)

6 Splashes Blue met zeil van 6,3m2

Cursisten kunnen als zij dat hebben ook met eigen materiaal varen.

Ervaren instructeurs, die zelf ook op deze boten varen, geven vanuit volgboten of zeilboot aanwijzingen. Daarnaast onderwijzen zij de theorie in het leslokaal in het clubgebouw. In feite geldt voor deze cursus hetzelfde als voor de optimisten. Zowel de manier van werken is hetzelfde als ook de diplomalijn.

Als je meer uitdaging zoekt dan alleen maar 'lekker willen zeilen' dan is de wedstrijdtraining op de zondag wel iets voor jou. Kijk gauw eens op de kalender en schrijf je in!

Zeilen met wedstrijdervaring

De Pettelaer verzorgt jaarlijks een Combi Zuid wedstrijd op de Zuiderplas. Daarnaast zijn er een 5-tal clubwedstrijden op de Pettelaer. Daar kun je de opgedane ervaring uitbouwen naar meer wedstrijdervaring. Leden van de Pettelaer nemen ook deel aan de Bossche 5 zeilwedstrijden, die jaarlijks in oktober op de Ertveldplas in 's-Hertogenbosch worden gehouden. Het meedoen aan Combi Zuid wedstrijden, de Bossche 5 wedstrijden en natuurlijk de gezellige club-wedstrijden zorgt voor veel plezier, zeilervaring en wedstrijdervaring. Dit is natuurlijk ook voor de Optimisten weggelegd. Voor elke zeiler een must om meer te leren en het competatieve element op te pakken. 

Zeilcursus splash en laser 2

Les / cursus op de 1-mans zwaardboten Laser en Splash

Als u zeilles wilt hebben in een Laser of Splash zwaardboot, gaat u naar de onderstaande rode knop en vult u het inschrijfformulier in. Op de kalender staan de trainingsdagen voor u reeds ingepland. Er wordt gewerkt met één trainer op een groepje van maximaal 6 cursisten per cursus.

Mocht u nog vragen hebben, mail dan gerust naar negnidielpo.[antispam].@wvdepettelaer.nl.

Klik op rode knop voor inschrijven cursus zeilen en tarievenovezicht


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners