Zoeken

Zeilkamp 2018

09 juli 2018  -  Algemeen
Van 6 tot 8 juli heeft het zeilkamp plaatsgevonden. Een weekend lang hebben we met 12 kinderen en enthousiaste instructeurs veel plezier beleefd en gezellig gekampeerd. Er is gezeild, gezwommen, er is kompas lezen geleerd (waarna uiteraard een schat werd gevonden), kampvuur gemaakt en brood-op-stok gebakken en nog veel meer. Het toetje was zeilen in de FEVA en scheuren op de banaan! Werkelijk i...

Magnifieke wedstrijddag

01 juli 2018  -  Wedstrijden
Een top dag op de Zuiderplas! Jong en oud, ervaren en aspirant, vader met dochter en met de beste stuurlui aan wal hebben we genoten van heerlijke zon, flinke wind en verfissend water! Een clubwedstijd om niet te vergeten. Veel plezier bij het bekijken van de foto's.  

Suppen!

27 juni 2018  -  Algemeen
Op woensdagavond is er gesupt. WVP organiseerde dit samen met Herman Lieven Watersport. Onder een heerlijk avondzonnetje hebben twee supteams de plas afgevaren en de plekjes ontdekt waar je normaliter niet kunt komen.

Clubwedstrijd en Combi Zuid

24 juni 2018  -  Wedstrijden
Zondag 1 juli zeilen we alweer de 4e clubwedstrijd. Dit keer zeilen ook de zeilers van Combi-Zuid mee! Extra zeilers en dus meer competitie! Dat belooft dus veel boten, veel competitie en uiteraard veel gezelligheid. Komt allen dus. Kom je met een eigen boot en of trailer dan kan je de route rond de Zuiderplas rijden. Zet je navigatie op Restaurant  "Croy de Pettelaar", Pettelaar...

Grandioos Captainsdiner

09 juni 2018  -  Algemeen
Op zaterdagavond hebben we met circa 30 personen een zeer gezellig Captainsdiner gehad. Heerlijke gerechten, heerlijke dranken, heerlijk weer en leuke mensen - het was grandioos!  

 

 

Contact

Bezoekadres:

WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 

WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

Telefoonnummer 073- 6147884

 

 

Routebeschrijving

Parkeren is sinds de invoering van belanghebbenden niet gemakkelijker geworden.

Klik hier voor uitleg waar te parkeren voor NIET vergunningshouders.

Maar ook voor leden met  "polderpassen"

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer