Logo WVP de Pettelaer

Leren windsurfen

De beginnende surfer start met een CWO-1 cursus. Als afsluiting van deze cursus wordt een vorderingstaat uitgereikt, die volledig afgetekend, recht geeft op het CWO-1 diploma.

Om op een professionele manier les te kunnen geven, beschikken onze instructeurs over lesmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld voor surfscholen. (wij gebruiken het Olympisch bord van 2012 London) WV de Pettelaer beschikt over 8 BIC Techno OD293 sets. Deze boards zijn uit het zogenaamde 'wide-body concept'. Deze boards zijn vergeleken met ouder materiaal aanzienlijk korter en breder. Door deze formule is het makkelijk je evenwicht te bewaren waardoor de lessen al snel over techniek gaan en minder over balans.

Er wordt gewerkt met landelijke CWO diploma cursussen (Commissie Watersport Opleidingen). Een cursus duurt 4 of 5 dagdelen in de ochtend of namiddag. En wordt aangeboden op maandag tot en met vrijdag in lesblokken van 3 of 3,5 uur les (in overleg). Ter afsluiting van deze cursussen worden vorderingstaten uitgereikt aan de deelnemers, die als ze volledig zijn afgetekend, recht geven op het CWO-1 (of CWO-2 gevorderd) diploma.


De groep bestaat uit 4 tot 8 personen en de cursus beslaat 15 uur en kost €150, - per persoon (inclusief gebruik materiaal, exclusief kosten voor het lidmaatschap). Inschrijfformulieren en lidmaatschapsformulieren vind je op de pagina inschrijven.
Wat leer je: van start naar volledig alle koersen kunnen varen, zwaardgebruik, overstag en gijpen, eventueel beachstart, basiskennis materiaal en optuigen. Je voelt hoe het is om enkel en alleen door de kracht van de wind te worden voortgedreven. Na een week kun je de surfplank daarheen sturen waar jij wilt gaan en snap je meer hoe wind en zeil samenwerken. 
Na de cursus extra oefenen, levert extra veel resultaat op. Hiervoor is het mogelijk een strippenkaart bij WV de Pettelaer te verkrijgen om aanvullend lekker te surfen en meer ervaring op te doen.

Wil je weten waar we zitten en wie we zijn in eigen persoon? Kom dan eens in het weekend langs in ons verenigingsgebouw of stuur een mail: gnidielpo.[antispam].@wvdepettelaer.nl

 

Klik op de rode knop voor inschrijven cursus surfen en tarievenoverzicht

 

 

Contact

Bezoekadres:

WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 

WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

Telefoonnummer 073- 6147884

 

 

Routebeschrijving

Parkeren is sinds de invoering van belanghebbenden niet gemakkelijker geworden.

Klik hier voor uitleg waar te parkeren voor NIET vergunningshouders.

Maar ook voor leden met  "polderpassen"

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer