Logo WVP de Pettelaer

jeugd tot 13 jaar

Om op een professionele manier les te kunnen geven, beschikken onze instructeurs over het nieuwste lesmateriaal, dat speciaal is ontwikkeld voor surfscholen.

Windsurfen is anders dan zeilen, je gebruikt een combinatie van gewicht en het zeil om de surfplank te besturen. We beginnen met tekst en uitleg en op de simulator op de wal “droog windsurfen”. Je krijgt dan al gelijk gevoel van de balans die nodig is en van het zeil en de kracht die er op staat. Voor de startende surfer is dit een spel van vallen en opstaan. Je leert met je gewicht op de plank om te gaan en dit kan je geregeld een nat pak bezorgen.

Surfen 3
Surfen 4

Na een week (5 dagdelen van 3 uur of 4 dagdelen van ruim drieënhalf uur) is het altijd leuk dat iedereen de basis onder de knie heeft. Als beginner kun je blijven staan en sturen, een gevorderde kan op verschillende manieren manoeuvres uitvoeren. Wij varen met speciaal voor surflessen, ontwikkelde surfplanken (BIC OD293 boards). Natuurlijk hebben wij voor iedereen een op gewicht en windkracht afgestemd zeil beschikbaar. Voor de jeugd beginnen wij met 3,2m2 en groei je door naar 3,5 m2 en 4m2 en zelfs 5m2 als je een kei bent.

Klik op rode knop voor inschrijven cursus surfen en tarievenoverzicht

 

 

Contact

Bezoekadres:

WV de Pettelaer
Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres: 

WV de Pettelaer
Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

Telefoonnummer 073- 6147884

 

 

Routebeschrijving

Parkeren is sinds de invoering van belanghebbenden niet gemakkelijker geworden.

Klik hier voor uitleg waar te parkeren voor NIET vergunningshouders.

Maar ook voor leden met  "polderpassen"

 

 

Locatie

Social media

Facebook: WV de Pettelaer