Weer geopend vanaf april 2023

 

 

Informatie en Maatregelen

Voor een zorgeloze dag

 

Welkom aan alle watersporters!


Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor een veilige en zorgeloze watersportdag. Samen voor een veilige sportomgeving.

Tip: bezoek deze pagina regelmatig en kort voor je watersportdag. Zo ben je er zeker van dat je op de hoogte bent van de meest up-to-date informatie.

COVID-Update

25 februari 2022


We zijn blij mede te kunnen delen dat alle beperkingen voor het watersporten opgeheven zijn. In aanloop op het nieuwe watersportseizoen en ons lustrumjaar komen de versoepelingen op het perfecte moment! 

We doen het nog steeds samen, geef elkaar de ruimte waar nodig en respecteer elkaar. Zo zorgen we samen voor een veilige sportomgeving.

Actuele maatregelen

voor een veilige sportomgeving


Watersporten zonder beperkingen

Yes! Vanaf 25 februari 2022 is watersporten weer zonder beperkingen mogelijk en vervallen alle coronamaatregelen op de vereniging.

3G-regeling

Gevaccineerd ● Genezen ● Getest


Op dit moment geldt 3G nergens op de vereniging.

Belangrijk: Controleer of je 3G-bewijs aan de voorwaarden voldoet en of deze nog geldig is. Zonder geldig 3G-bewijs mogen we geen toegang geven.

Voor een geldig 3G-bewijs

Gevaccineerd

Een vaccinatiebewijs is geldig vanaf 14 dagen na de volledige vaccinatie (basisserie) en is daarna 270 dagen geldig. Voor de boostervaccinatie is nog geen geldigheid vastgesteld, deze is dus oneindig geldig. Voor kinderen tot 18 jaar is een volledig vaccinatiebewijs geldig voor onbepaalde tijd. Hier is geen boosterprik voor nodig.

Genezen

Een herstelbewijs is geldig vanaf 11 dagen na de positieve test, tot 180 dagen na de positieve test. Alleen positieve testuitslagen van de GGD zijn geldig als herstelbewijs. Met een enkele vaccinatie en een herstelbewijs samen voldoe je ook aan de 3G-regel. Let hierbij wel op de geldigheidsduur van de vaccinatie/herstel.

Getest

Een testbewijs is geldig tot 24 uur na het moment van testen. Om een locatie binnen Nederland te bezoeken laat je je testen bij testenvoortoegang.org. Een negatieve PCR-test van de GGD geldt ook als geldig testbewijs maar let op: de geldigheid is nog steeds 24 uur vanaf het moment van afname.

basisadviezen

Om elkaar veilig te houden


Was je handen

Was vaak je handen.

afstand

Houd afstand.

Mond- neusbescherming

Draag een mondkapje waar nodig.

nies etiquette

Hoest en nies in je elleboog.

FAQ

Veelgestelde vragen


  Zijn dit de enige maatregelen?

 Ja. Maar er zijn nog wel een aantal basisadviezen

  • Houd altijd 1,5 meter afstand

  • Was je handen regelmatig

  • Breng geen bezoek aan de vereniging als je klachten hebt passend bij corona

  • Voldoende luchting in binnenruimtes

  • Betaal zoveel mogelijk contactloos met je ledenpas

 
  Hoe zorgen jullie voor een veilige sportomgeving?

 We volgen de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. We bekijken welke maatregelen van toepassing zijn op watersport en ons als vereniging. De maatregelen die betrekking hebben op ons als vereniging worden onder de noemer 'Samen veilig sporten' dan ook genomen. We vragen iedereen met klem deze regels op te volgen en we doen onze uiterste best de regels zo goed mogelijk te handhaven. Deze pagina wordt up-to-date gehouden voor de meest actuele informatie.

 
  Kan ik zomaar naar de vereniging komen?

 Ja. Als lid van onze vereniging heb je ten alle tijde het recht om de vereniging te bezoeken mits de verenigingsregels en dus de actuele coronamaatregelen opgevolgd worden.

 
  Wat is de 3G-regeling?

  3G betekend dat je voor betreding van een locatie met een coronabewijs aantoont dat je voldoet aan de voorwaarden van één van de drie G's. Dit zijn:

  • Gevaccineerd: bewijs van volledige vaccinatie van tenmiste 14 dagen en maximaal 270 dagen oud, een boostervaccinatie heeft (nog) geen geldigheidstermijn

  • Genezen: bewijs van herstel van tenminste 11 en maximaal 180 dagen oud

  • Getest: negatieve testuitslag (testenvoortoegang.org) van maximaal 24 uur oud

 

 Let op! Een geldig 3G-bewijs dient in de vorm van een QR-code te zijn, bijvoorbeeld in de CoronaCheck-app of geprint. Andere bewijzen zoals het gele vaccinatieboekje zijn niet geldig. Negatieve testuitslagen zijn alleen geldig indien afkomstig van testenvoortoegang.org en van deze testuitslag dient ook een QR-code gemaakt te worden. Neem naast je QR-code ook een geldig ID-bewijs mee, alleen in die combinatie is je 3G-bewijs geldig.

 
  Waar geldt 3G?

 Actueel geldt nergens binnen de vereniging 3G.

3G van kracht? Dan heb je een geldig 3G-bewijs in de vorm van een QR-code en ID-bewijs nodig. Deze moet je kunnen tonen als hierom gevraagd wordt. Zonder geldige QR-code mogen we helaas geen toegang geven.

 

Geen antwoord op je vraag?
Neem contact op

Heb jij 'm al? De Cappie app!

Dé wvp app voor jouw dag

 
 
 

black google-play-badge 2
 

 

Download nu

De Cappie app

 

black

google-play-badge-2-kopie

 

 

 

Contact

WV de Pettelaer

 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 
 

Contactpagina

 

Route


  

Watersportvereniging de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze aangegeven openingstijden. Buiten openingstijden kun je per mail contact opnemen.

Openingstijden

 

Contact

WV de Pettelaer 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 

Contactpagina

 

Route   

Watersportvereniging de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens
onze openingstijden. Buiten
openingstijden kun je per mail
contact opnemen.

Openingstijden

Onze partners in kwaliteit

 
 
 
 
 
logo-2022-alt

 
Verenigingsregels           Privacybeleid        Wijzigingen voorbehouden           ©Watersportvereniging de Pettelaer 2023

logo-2022-alt

Verenigingsregels
 
Privacybeleid
 
Wijzigingen voorbehouden
  
©Watersportvereniging de Pettelaer 2023