Informatie en Maatregelen

Voor een zorgeloze dag

 

Welkom aan alle watersporters!


Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor een veilig en zorgeloze watersportdag. Samen voor een veilige sportomgeving.

Tip: bezoek deze pagina regelmatig en kort voor je watersportdag. Zo ben je er zeker van dat je op de hoogte bent van de meest up-to-date informatie.

3G-regel      Actuele maatregelen

COVID-Update

24 januari 2022


N.a.v. de persconferentie van dinsdag 24 januari 2022 is Nederland officieel volledig uit lockdown. We zijn blij mede te kunnen delen dat bijna alle beperkingen voor het watersporten opgeheven zijn. In aanloop op het nieuwe watersportseizoen vragen we iedereen die het verenigingsterrein betreed met klem de actuele veiligheids- en hygiënemaatregelen op te volgen. Zo zorgen we samen voor een veilige sportomgeving en blijft watersporten mogelijk.

Actuele maatregelen

voor een veilige sportomgeving


3G-regel

In het gehele clubgebouw geldt voor iedereen vanaf 18 jaar de 3G-regel. Voor betreding heb je een 3G-bewijs nodig (getest, genezen, gevaccineerd).

Meer informatie 3G-regel

Afstand houden

Het houden van 1,5 meter afstand is voor iedereen verplicht, ongeacht leeftijd. Watersporters die zich op het water bevinden zijn uitgezonderd.

Hygiënemaatregelen

Om elkaar veilig te houden


Mond- neusbescherming

Het dragen van een (medisch) mondkapje is verplicht in alle binnenruimtes voor iedereen vanaf 13 jaar, ook daar waar de 3G-regel geldt.

Was je handen

Was vaak en goed je handen met water en zeep voor minimaal 20 seconden. In het clubgebouw is desinfectiemiddel en handgel beschikbaar.

Nies en hoest in je elleboog

Hoest of nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi deze hierna weg. Desinfecteer of was je handen goed.

Bezoek registreren

Gezondheidscheck


Iedereen die een bezoek brengt aan de vereniging is verplicht van tevoren of bij aankomst zijn bezoek te registreren voor eventueel voor bron- en contact onderzoek bij een coronabesmetting. Je bezoek registreren doe je via de website, in de app of via de QR-code die bij de toegangspoort hangt. Heb je je ingeschreven voor een activiteit of functie? Dan ontvang je automatisch 1 dag van tevoren een e-mail met een link om je bezoek aan te melden.

Uitzondering: als de Digitale Ledenpas actief is hoeven leden zich niet te registreren. De gezondheidscheck wordt dan bij inschrijving afgenomen.

Meer informatie

Op drukkere dagen kan het zijn dat er bij betreding van het terrein gevraagd wordt om een bevestiging van registratie te laten zien. Deze ontvang je op het e-mailadres dat je achterlaat voor bron- en contactonderzoek.

 

Registreer je bezoek

3G-regel

Getest, Genezen, Gevaccineerd


Check hier waar en of de 3G-regel geldt. Als de 3G-regel geldt, zorg dan dat je een geldig 3G-bewijs in de vorm van een QR-code en ID-bewijs bij je hebt.

Belangrijk: Je 3G-bewijs dient in de vorm van een QR-code te zijn, bijvoorbeeld in de CoronaCheck-app of geprint. Andere vormen van 3G-bewijzen zoals het gele boekje of vaccinatie registratiekaarten gelden niet. Zonder geldige QR-code mogen we helaas geen toegang geven.

3g-regel-25-1-22-def 2

FAQ

Veelgestelde vragen


  Zijn dit de enige maatregelen?

 Ja. Maar de basisregels gelden altijd:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand

  • Was je handen regelmatig

  • Breng geen bezoek aan de vereniging als je klachten hebt passend bij corona

  • Voldoende luchting in binnenruimtes

  • Betaal zoveel mogelijk contactloos met je ledenpas

 
  Hoe zorgen jullie voor een veilige sportomgeving?

 We volgen de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM. We bekijken welke maatregelen van toepassing zijn op watersport en ons als vereniging. De maatregelen die betrekking hebben op ons als vereniging worden onder de noemer 'Samen veilig sporten' dan ook genomen. We vragen iedereen met klem deze regels op te volgen en doen onze uiterste best de regels zo goed mogelijk te handhaven. Deze pagina wordt up-to-date gehouden voor de meest actuele informatie.

 
  Tot wanneer gelden de bovenstaande maatregelen?

t/m dinsdag 8 maart 2022

 
  Kan ik zomaar naar de vereniging komen?

 Ja. Als lid van onze vereniging heb je ten alle tijde het recht om de vereniging te bezoeken mits de verenigingsregels en dus de actuele maatregelen opgevolgd worden. Ook leden hebben een 3G-bewijs nodig.

 
  Wat is de 3G-regel?

De 3G-regel betekend dat je moet kunnen aantonen dat je een geldig 3G-bewijs hebt, dit is het coronatoegangsbewijs. Hiermee toon je met een geldige QR-code aan dat je voldoet aan de voorwaarden van één van de drie G's. Dit zijn:

  • Getest: negatieve testuitslag via testenvoortoegang.org van maximaal 24 uur oud
  • Genezen: herstelbewijs van tenminste 11 dagen oud
  • Gevaccineerd: vaccinatiebewijs van volledige vaccinatie van tenmiste 14 dagen oud

 Let op! Voor een geldig 3G-bewijs dient deze in de vorm van een QR-code te zijn, bijvoorbeeld in de CoronaCheck-app of geprint. Andere bewijzen zoals het gele vaccinatieboekje zijn niet geldig. Negatieve testuitslagen zijn alleen geldig indien afkomstig van testenvoortoegang.org en van deze testuitslag dient ook een QR-code gemaakt te worden. Neem naast je QR-code ook een geldig ID-bewijs mee, alleen in die combinatie is je 3G-bewijs geldig.

 
  Waar geldt de 3G-regel?

 Voor betreding van het clubgebouw geldt de 3G-regel wel

 Voor gebruik van de faciliteiten (kleedruimtes, douches, toiletten, sportkantine en horeca) geldt de 3G-regel wel

 Voor betreding van het terrein geldt de 3G-regel niet

 Voor invidueel sporten geldt de 3G-regel niet

  

Geldt de 3G-regel? Dan heb je een geldig 3G-bewijs in de vorm van een QR-code en ID-bewijs nodig.

 

Geen antwoord op je vraag?
Neem contact op

Heb jij 'm al? De Cappie app!

DÉ WVP APP VOOR JOUW DAG

 
 
 

black google-play-badge 2
 

 

Download nu

De Cappie app

 

black

google-play-badge-2-kopie

 

 

 

Contact

WV de Pettelaer

 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 
 

Contactpagina

 

Route

 

  

Watersportvereniging de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze aangegeven openingstijden. Buiten openingstijden kun je per mail contact opnemen.

Openingstijden

Contact

WV de Pettelaer 

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postbus 5015
5201 GA 's-Hertogenbosch
 

Contactpagina

 

Route

Watersportvereniging de Pettelaer ligt in beschermd natuurgebied de Bossche Broek. Daarom is het helaas niet mogelijk om zomaar met de auto naar de vereniging te komen. Er zijn parkeergelegenheden op loopafstand van de vereniging die toegankelijk zijn voor iedereen. Leden met een polderpas kunnen de vereniging altijd met de auto bezoeken. 
 

Route & Parkeren

 

Heb je een vraag?

 073 61 47 884


We zijn telefonisch bereikbaar tijdens
onze openingstijden. Buiten
openingstijden kun je per mail
contact opnemen.

Openingstijden

Onze partners in kwaliteit

 
 
 
 
 
 
 
logo-2022 2

 
Verenigingsregels           Privacyverklaring        Wijzigingen voorbehouden           ©Watersportvereniging de Pettelaer 2022

logo-2022 2

Verenigingsregels
 
Privacyverklaring
 
Wijzigingen voorbehouden
  
©Watersportvereniging de Pettelaer 2022