Activiteit details

Belangrijke aanvullende informatie

 

Windsurf training level 1 of 2

woensdag 14 juni 2023

 
Vervolgdata
woensdag 21 juni 2023, woensdag 28 juni 2023, woensdag 5 juli 2023
Tijd
18:00 tot 21:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 20 februari 2023 t/m dinsdag 6 juni 2023
Inschrijving te annuleren tot
woensdag 31 mei 2023
Locatie
Wv de Pettelaer
Aantal deelnemers
minimaal 4, maximaal 6
Aantal beschikbare plaatsen
6
Leeftijd
minimaal 15 jaar
 

Afhankelijk van de animo gaan we lesgeven op level 1 of level 2 nivo. Heb je interesse stuur dan een mailtje naar: windsurfen@wvdepettelaer.nl


Level 1: Trainingsreeks voor beginnende surfers (Windsurfen Basis). Je begint met theorieles over de windrichtingen, hoger en lager wal en welke koersen je kunt varen. Daarna oefen je op de
surfsimulator de basisbeginselen en basishouding. Dan gaat het echt gebeuren, je tuigt je surfboard op en gaat het water op. De gediplomeerde surfinstructeur Maarten vaart met de rescueboot mee en geeft van daaruit instructies. Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan kun je vervolgen met level 2. Inbegrepen zijn de lesmaterialen, theorieles en nabespreking.

 

Level 2: Trainingsreeks voor surfers die level 1 hebben gevolgd of die de basisbeginselen al beheersen (Windsurfen Ervaren). Je start wederom met herhaling van de theorie, oefent de basisbeginselen op de surfsimulator en tuigt je gear op. Nu dat je vaker gaat windsurfen wil je ook precies weten hoe je de surfgear optimaal kunt gebruiken. Buiten de trainingslessen om kun je het lesmateriaal van WVP huren tijdens de openingstijden. 

Bij level 2 zijn de lesmaterialen, theorieles en nabespreking wederom inbegrepen. Na afloop genieten we met alle watersporters op de woensdagavond van ons mooie terras aan het water.

 

 

Inschrijven
 
Heb je (makkelijk) gevonden wat je zocht?


           

Let op: bovenstaande feedback is individueel.

 

Download de Cappie-app

 
 

©Watersportvereniging de Pettelaer 2023 | Wijzigingen voorbehouden | Feedback| Home