Activiteit details

Belangrijke aanvullende informatie

Receptie

zaterdag 9 juli 2022

 
Tijd
13:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
woensdag 18 mei 2022 t/m zaterdag 9 juli 2022
 

Watersportvereniging de Pettelaer bestaat 50 jaar! Omdat jij hebt bijgedragen aan de groei en bloei van onze vereniging vieren we dat graag met jou, je partner en je familie. En wel op zaterdag 9 juli met een receptie op de haven. Vanaf 13:00 tot 16:00 uur zijn jullie welkom in ons sfeervolle clubgebouw om mooie herinneringen te delen onder het genot van een hapje en een drankje en passende muziek. We hebben de nieuwe wethouder van de gemeente ’s-Hertogenbosch uitgenodigd om de receptie feestelijk te openen.

Tijdens de receptie willen we graag recente en ook oude foto’s en filmbeelden laten zien. Heb je jouw herinnering aan de vereniging vastgelegd op film of video? We zouden het leuk vinden als je die met ons wilt delen, zodat we die tijdig kunnen verwerken in onze diashow. 

Mocht je trouwens nog oud-leden kennen die je nog steeds ziet en spreekt? We zouden het leuk vinden om ook hen op de receptie te ontmoeten en hen persoonlijk uit te nodigen. Daarom zijn we op zoek naar e-mailadressen van oud-leden. Je kunt deze en ook je herinneringen op film of video, doorgeven via pr@wvdepettelaer.nl t.a.v. Sandy Mulders-Bösel.

 

 

Inschrijven

DOWNLOAD DE CAPPIE-APP!

De app is jouw ideale begeleider voor je watersportdag.

Download de Cappie-app

 
 
 

©Watersportvereniging de Pettelaer 2022 | Wijzigingen voorbehouden | Feedback| Home