Activiteit details

Belangrijke aanvullende informatie

Clubwedstrijd 5

zondag 18 september 2022

 
Tijd
09:00 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 1 februari 2022 t/m zondag 18 september 2022
 

Inschrijving via de website (ook voor niet-leden) of via de app (alleen voor leden). Wil je in een huurboot van WVP deelnemen? Lees dan verder onder Huurmaterialen, je kunt deze sinds dit seizoen van tevoren al reserveren!

Kosten

Leden: €5,- p.p.
Niet-leden: €12,50 p.p.
Huurhesje (verplicht bij deelname in een huurboot): €10,- borg

Palaver is om 10:00 uur en het eerste startsignaal om 10:30 uur. Indeling naar klassen en afhankelijk van aantal deelnemers. Vanaf 5 boten delen we een aparte klasse in.

Klassenindeling

Optimist A/B/C
Splash
Openklasse1: open boot 1 mans
Openklasse2: open boot 2 mans
Overige

Huurmaterialen

Wil je gebruik maken van huurmaterialen van WVP? Reserveer dan via Aquatics Pass Reserveringen alles wat jij nodig hebt! We raden aan om z.s.m. een reservering te maken, reserveringen zijn namelijk beperkt en afhankelijk van beschikbaarheid. Als je deelneemt in een huurboot neem je deel met een hesje waar je persoonlijke deelnamenummer op staat. Dit hesje heeft een borg van €10,- en hoort de rest van het seizoen bij jou.

🔗 Meer informatie

✅ Reservering maken

 

Om online een Aquatics Pass Reservering te maken dien je in bezit te zijn van een geldig lidmaatschap. Geen lid? Dan kun je aan de bar de gewenste boot reserveren, betaling dient meteen contant voldaan te worden. Let wel: reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

 

 

Inschrijven

DOWNLOAD DE CAPPIE-APP!

De app is jouw ideale begeleider voor je watersportdag.

Download de Cappie-app

 
 
 

©Watersportvereniging de Pettelaer 2022 | Wijzigingen voorbehouden | Feedback| Home