vereniging2

Aanwezigheidsregistratie

Met aanwezigheidsregistratie hebben we meer inzicht in wie er wanneer daadwerkelijk aanwezig is op de vereniging. De aanwezigheidsregistratie loop op dit moment als pilot op geselecteerde data. De aanwezigheidsregistratie is niet coronagerelateerd en wordt getest voor langetermijninzet.
Laatste update: 29 mei 2021


 

Op dagen dat de pilot loopt kom je de volgende symbolen tegen:

voor-deze-activiteit-maken-we-gebruik-van-aanwezigheidsregistratie
de-aanwezigheidsregistratie-loopt-op-dit-moment-als-pilot

 

aanwezigheidsregistratie-uitleg

FAQ

Wat houdt de aanwezigheidsregistratie in?

De aanwezigheidsregistratie is niets anders dan het invullen van een korte gezondheidscheck. Je ontvangt 24 uur voor de start van je activiteit een mail met een link naar de gezondheidscheck. Na het invullen ontvang je een bevestigingsmail met een QR-code. Deze laat je scannen door de COVID-dienst bij het betreden van het terrein. De QR-code vervalt op de dag van je activiteit om 0:00.

 
Waarom voeren jullie aanwezigheidsregistratie uit?

De aanwezigheidsregistratie zorgt ervoor dat we meer inzicht hebben wie er wanneer aanwezig is en was op de vereniging. Hierdoor kunnen we bij een coronabesmetting snel en gericht contact op nemen met de betreffende personen.

 
Waarop is de gezondheidscheck gebaseerd?

De gezondheidscheck is gebaseerd op een viertal vragen die door de overheid zijn opgesteld om een mogelijke coronabesmetting uit te sluiten. Voor meer informatie: rivm.nl

 
Kan ik spontaan besluiten om langs te komen?

Als spontane passant kun je gewoon naar de vereniging komen wanneer je wilt. Dit is je recht als lid van WVP. Als de aanwezigheidsregistratie ingezet wordt op de dag van je bezoek hangt bij de ingang een QR-code voor passanten, je vult bij de ingang de gezondheidscheck in. Als de aanwezigheidsregistratie niet ingezet wordt hoef je dit niet te doen en kun je zonder registratie naar binnen.

 
Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

De gegevens die je achterlaat bij de gezondheidscheck komen in onze beveiligde database terecht en worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek.

 

Geen antwoord op je vraag? Neem contact op!
rp.[antispam].@wvdepettelaer.nl


Download nu de gratis Cappie app!

Inschrijven voor activiteiten, saldo opwaarderen en nog veel meer. Ontdek alle functionaliteit.

 

Meer informatie 

 


 

icoon-adres 2

Bezoekadres
WV de Pettelaer

Zuiderstrandweg 1
5216 HH 's-Hertogenbosch

Postadres
WV de Pettelaer

Postbus 5015
5201 GA ´s-Hertogenbosch

icoon-route 2

Met de auto

Parkeren bij WVP zelf is alleen toegestaan voor leden en voor het brengen van boten en materialen. Geen polderpas? Bel dan met Stadstoezicht 073-6155565.

icoon-sponsoren 2

Partners